Book cases voor de iPhone: de ideale bescherming

Een iPhone is een kostbare investering. Het is dan voor veel mensen ook belangrijk om deze optimaal te beschermen zonder functionaliteiten kwijt te raken. Dit is goed mogelijk met zogenaamde book cases die speciaal gemaakt zijn voor de iPhone. De betekenis zit al in de naam: een book case lijkt op een boek, doordat je als het ware het scherm van je iPhone openklapt.

Een book case biedt optimale bescherming voor je telefoon, omdat de smartphone zowel aan de voorkant als aan de achterkant wordt beschermd. Daarnaast zijn de zijkanten ook bedekt, waardoor je telefoon volledig wordt beschermd mocht ie een keer uit je vingers glippen. Daardoor hoef je je geen zorgen te maken om beschadigingen. Een ander voordeel is het feit dat veel book cases vakjes hebben ingebouwd voor pasjes zoals bankpassen en identiteitskaarten. Hierdoor kun je op de minimalistische tour door je portemonnee te dumpen en alleen nog maar gebruik te maken van je book case.

Een tweetal voorbeelden van iPhone 6 book cases vind je hieronder. Deze cases kun je vinden op www.iphone-cases.nl.

Sena – Heritage Wallet Book

Deze book case van Sena is gemaakt van echt leder en biedt ruimte voor pasjes en briefgeld. De beschermingscase heeft een goed afgewerkt design en is van hoogwaardige kwaliteit. Door de ingebouwde standaard kun je optimaal genieten van filmpjes of je favoriete series. Daarnaast ben je verzekerd van goede bescherming door de zachte voering aan de binnenkant van de telefoon. Uiteraard blijven de functionaliteiten van de iPhone, zoals de camera en de volumeknoppen, gewoon beschikbaar. Deze case is verkrijgbaar voor €59,95.

Gedegen bescherming iPhone

Bugatti – BookCover Amsterdam

Bugatti is een welbekende fabrikant van iPhone (book) cases en levert met dit model weer een stijlvolle book case af die leverbaar is in verschillende kleuren. Net als de book case van Sena is ook deze gemaakt van het beste leder, waardoor ie een duurzaam karakter heeft. Zoals een echte book case betaamt is ook deze Bugatti Book Cover voorzien van extra vakjes voor pasjes en dergelijke. Door de magnetische sluiting en de uitsparingen voor knoppen, poorten en camera’s verliest u geen functionaliteiten en zo blijft Bugatti trouw aan het design van de iPhone. Deze case is verkrijgbaar voor €24,95.