Hoogwaardige Bugatti cases voor de iPhone 6

Bugatti mag zich inmiddels een gevestigde fabrikant van iPhone cases noemen. Of het nu gaat om book cases of sleeves; Bugatti heeft ze in het assortiment. De focus ligt echter op hoogwaardige book covers gemaakt van leder, waarin ze echt uitblinken. Hieronder zetten we een aantal voorbeelden van Bugatti cases op een rijtje.

De Skinny Sleeve voor de iPhone 6

De Skinny Sleeve van Bugatti is een beschermingssleeve die u om uw iPhone kunt doen om deze te voorzien van optimale bescherming. De naam suggereert al dat het gaat om een dunne beschermingshoes. Door zo’n Skinny Sleeve te gebruiken, zorgt u er voor dat het design van de iPhone zelf behouden blijft. Vergis u echter niet, want door de zachte voering aan de binnenkant van de sleeve zorgt u er tevens voor dat de iPhone goed beschermd is. Deze sleeve is ideaal voor degenen die hun iPhone een goede bescherming willen bieden, maar niet opgescheept willen zitten met een wat uitgebreidere book case of ander soort cover. Hij is verkrijgbaar in meerdere kleuren, waaronder zwart/rood en wit/rood, voor €19,95.

Niet te dik deze hoes

BookCover Oslo voor de iPhone 6

Deze lederen hoes is volledig met de hand gemaakt en heeft een luxe uitstraling. Door deze book case te gebruiken geeft u uw iPhone net dat beetje extra karakter. Het ontwerp is slank en de smartphone is optimaal beschermd tegen krassen en stoten, waardoor uw iPhone 6 langer in goede staat blijft. De book case is in meerdere kleuren verkrijgbaar voor de gunstige prijs van €29,95.

Bugatti – Milano Wallet met opbergvakjes voor passen

Zoals we gewend zijn van Bugatti is ook deze book case gemaakt van hoogwaardig leder. Hij is daarnaast ook nog van andere gemakken voorzien, zoals een magnetische sluiting waardoor u het klepje makkelijk kunt openen. Op de plekken van de knoppen, poorten en camera’s zijn uitsparingen gemaakt waardoor er geen functionaliteit verloren gaat. Daarnaast is deze case voorzien van opbergvakjes waar u bijvoorbeeld uw bankpas of identiteitsbewijs kunt opbergen. Ideaal voor een avondje uit waar u alleen het broodnodige mee wilt nemen. Deze book case is verkrijgbaar in meerdere kleuren voor €34,95.