Waarom de Apple iPhone 6 één van de beste telefoons van het moment is

Er wordt onderling veel gediscussieerd in smartphoneland. De ene persoon zweert bij het open systeem van Android, terwijl de ander de voorkeur geeft aan de iPhones van Apple. Hoe dan ook, niemand kan om de kwaliteit van de iPhones heen. Toch nog niet helemaal overtuigd? Hieronder vindt u drie punten waarom de huidige iPhone 6 één van de beste telefoons van dit moment is.

Het ecosysteem dat Apple gecreëerd heeft

Apple heeft een geweldig ecosysteem om zijn producten heen gebouwd. Heeft u meerdere Apple-producten? Dan zult u er nog meer plezier aan hebben. Dit is bij een systeem als Android lastiger omdat er meerdere bedrijven zijn die allen een stukje van de Android-markt willen hebben. Apple heeft een geweldige appstore en houdt er een een hoge kwaliteitsstandaard op na. Hierdoor bent u als gebruiker verzekerd van de beste apps. Met diensten als iTunes en iCloud is het gemakkelijk om bestanden tussen uw verschillende Apple-apparaten te sturen. Het werkt allemaal erg simpel en gebruiksvriendelijk waardoor het ecosysteem van Apple één van de USP’s van het bedrijf zijn.

Snelheid en gebruiksvriendelijk

In absolute snelheid wint de iPhone het niet van high end Android-toestellen. Die laatste zijn vaak voorzien van quadcore-processoren en een groter werkgeheugen ten opzichte van iPhones. Desalniettemin is de iPhone extreem snel en reageert ie ook altijd snel. Dit komt door de perfect uitgekiende balans van hardware en software die Apple op elkaar heeft afgesteld. Daardoor wint de iPhone 6 het vaak van hoger geklokte processoren in andere telefoons.

Deze balans is ook goed voor de gebruiksvriendelijkheid van de telefoon. Het biedt namelijk een uitstekende gebruikservaring voor de gebruiker omdat alles simpelweg ‘werkt’.

Goede camera’s zijn belangrijk

Goede camera’s in een telefoon zijn voor veel mensen erg belangrijk. Behalve de leuke foto’s op Instagram en Facebook wil je tegenwoordig ook een smartphone die tijdens weekendjes weg of op vakanties leuke foto’s kan schieten. De iPhone is voorzien van een goede camera die ondanks het lage aantal megapixels zich kan meten met de absolute top van de markt. Er zijn maar weinig smartphonecamera’s die in de buurt komen van de camera in de iPhone 6. Dat maakt de iPhone 6 een van de beste telefoons van dit moment.